Handbal

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27. Ai ratat meciul? Vezi AICI imagini de la victoria anului pentru jucătoarele noastre!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 December 2019

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27. România a învins după un meci fabulos Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în grupa principală a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia. 

Cristina Neagu a marcat în ultimele secunde ale meciului, dintr-un 7 metri, și a obținut biletele de calificare pentru echipa noastră, care a trimis naționala Ungariei acasă. Tensiunea meciului a fost imensă, fiindcă Ungaria a condus România non-stop până la final, când am răsturnat scorul! 

REZUMAT ROMÂNIA - UNGARIA 28-27

  • România merge în grupa principală a Mondialului fără niciun punct, la fel ca Japonia, dar păstrează șanse matematice la calificarea în semifinale. 
  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00. 
  • „Tricolorele” vor continua marți, 10 decembrie, împotriva Suediei, de la ora 13:30. Grupa se va încheia miercuri, 11 decembrie, contra țării gazdă Japonia, de la ora 11:00. 

Citește și:

Geambașu atacă 3 subiecte incendiare: xenofobia cu iz de Delikat a ungurilor, omul din umbră care transmite luciditate României și încropeala absentului Ryde

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.