Handbal

EXCLUSIV Tomas Ryde a enervat-o pe antrenoarea Lorenei Ostase, după afirmațiile cu Ungaria: „Pentru el, a fost a 5-a opțiune!”

Articol de Marian Ursescu  —  Friday, 06 December 2019

CM HANDBAL // Victorina Bora, antrenoarea Lorenei Ostase (22 de ani) de la CSM Slatina, s-a simțit deranjată de declarațiile antrenorului suedez de la finalul partidei cu Ungaria, 28-27. 

  • România-Rusia (mâine, ora 08:00), România-Suedia (marți, ora 13:30) și România-Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt cele 3 partide pe care le avem de disputat în Main Round, adică grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal. 

Tomas Ryde a declarat după meciul cu Ungaria, pentru Gazeta Sporturilor că a fost impresionat de Lorena Ostase, pivotul de la CSM Slatina. 

„Poate că nimeni nu va aminti de ea după acest meci, dar a făcut o treabă a naibii de bună când am jucat cu 7 în atac, cu doi pivoți. Cum a gestionat acest meci, la vârsta ei și la lipsa ei de experiență, e uluitor. Cred că la Slatina ea n-a jucat niciodată într-un asemenea mod”, a declarat Ryde.

Victorina Bora, a fost deranjată de aceste afirmații, mai ales că o antrenează pe Ostase de 8 ani. 

„Domnul Ryde a uitat că a luat-o în Japonia pe Lorena Ostase doar la insistențele Comisiei Tehnice. Ostase a fost a cincea opțiune, dar Chintoan a refuzat, Abed-Kader a fost accidentată. Dacă eu nu eram vocală la Comisia Tehnică, nu cred că Lorena mai ajungea la Mondiale”, a declarat Victorina, și ea fostă componentă a naționalei României, tot pe post de pivot. 

„Declarațiile domnului Ryde spun totul despre felul cum cunoaște dumnealui jucătoarele, cât le-a urmărit jucând. Ostase evoluează meci de meci, e liderul și căpitanul echipei, la Slatina a făcut meciuri mult mai bune decât la națională pentru că a și jucat mai mult”, a adăugat Victorina. 

Lorena Ostase e campioană mondială de junioare, iar la turneul final din 2014 a primit titlul de cel mai bun pivot.  

Victorina Bora a ținut să le felicite pe fetele din echipa națională a României pentru jocul cu Ungaria, și le ține pumnii în tentativa lor de a ajunge la Jocurile Olimpice.

  • Victorina Bora

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27:

Crina Pintea, declarații după România-Ungaria 28-27: „Am avut încredere că o să înscrie Cristina

Vezi și: 

VIDEO 3 întrebări abordate de Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi » Singura CONDIȚIE pentru semifinale și ce înseamnă victoria României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.