Liga 1

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Edward Iordănescu, interviu neconvențional: „A câștigat echipa mai șmecheră” + „Mulțumim conducerii, nu mai văzusem avionul decât în filme”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 decembrie 2019

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Edward Iordănescu, 41 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, e nemulțumit că echipa sa a disputat 3 meciuri în decurs de 7 zile. Tehnicianul a efectuat analiza înfrângerii suferite cu FCSB, 0-2. 

„Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul, etapa intermediară din această săptămână nu-și avea rostul. Am jucat 3 meciuri în 7 zile, iar contra unui adversar precum FCSB ai nevoie să fii odihnit. Ne-a lipsit Olaru, ne-a lipsit Cardoso, iar Marius Constantin a jucat cu probleme la genunchi. E foarte greu în aceste condiții. Cu toate acestea, am făcut o primă repriză foarte bună. 

În repriza secundă am pierdut intensitatea, n-am mai fost primii la minge, n-am mai putut să ne tamponăm adversarii așa cum trebuie. Primul gol a venit pe o greșeală făcută de noi la construcție. Plus că cei de la FCSB și-au arătat calitatea individuală a jucătorilor. A câștigat echipa mai speculativă și, scuzați-mi expresia, mai șmecheră

Am probleme majore de lot, am un lot restrâns, iar eu sunt nebunul clubului, care vrea mereu rezultate și vrea să facă performanță. Conducerea a fost mereu lângă noi, a făcut un efort și vom merge și noi la Iași cu avionul. De la o vreme, nu mai văzusem avionul decât în filme”, a declarat Edward Iordănescu, la Look Sport. 

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.