Liga 1

Hermannstadt - Dinamo 4-2 // UPDATE EXCLUSIV Florin Prunea și Dan Nistor dau de pământ cu Bratu: „Năpârcile apar mereu la greu. Taci din gură că n-ai făcut nimic aici!”

Articol de Justin Gafiuc  —  duminică, 08 decembrie 2019

Florin Bratu (39 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a comentat înfrângerea „roș-albilor” împotriva lui Hermannstadt, scor 2-4.

UPDATE 16:00 Declarațiile lui Bratu despre situația de la Dinamo și salariile plătite în Ștefan cel Mare au stârnit reacția aspră a președintelui Florin Prunea și a căpitanului Dan Nistor. 

„Năpârcile apar doar la greu”

Prunea: „De unde știe Bratu că e supărată conducerea lui Dinamo? Cu cine a vorbit, că la club sunt trei oameni care conduc. Patronul, eu și Bălănescu. Nu cred că a discutat cu domnul Negoiță. Cu mine, nici atât! Și atunci? Să spună exact cu cine a discutat! Eu aș avea un singur mesaj pentru Bratu: năpârcile apar mereu doar la greu! 

Cât voi fi la Dinamo, el nu va mai antrena aici, din cel puțin două motive. Unu: pe vremea când era jucător, a trădat clubul și, la îndemnul unui impresar, a plecat din cantonament de la Cluj, înaintea unei partide cu Bistrița, provocând același gest și din partea altor cinci colegi. Doi: e un antrenor foarte slab, lucru dovedit de ultimele lui rezultate".

„Ar trebui să tacă din gură”

Nistor: „Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist. Jos pălăria pentru cariera lui de jucător, dar, ca tehnician, și-a demonstrat valoarea și la Dinamo”.

„Știți foarte bine ce a făcut și pe la Aerostar Bacău! Nu e frumos ce face, dar nici nu mă surprinde. Știu că a mai discutat cu anumite persoane din club după plecarea lui Eugen Neagoe, din ce am citit era o opțiune pentru a reveni pe banca lui Dinamo, dar clubul l-a ales pe Dusan Uhrin, iar Bratu probabil că e supărat și din acest motiv.

Și să-și mai măsoare cuvintele și cu cifrele alea despre salarii, că nimeni n-are la Dinamo 14-16.000 de euro pe lună. Inclusiv la mine sunt povești. Ar fi fost bine dacă aveam atât, dar, dacă e nevoie, o să-i arăt public, negru pe alb, ce salariu am eu, ca să nu mai arunce cu vorbe false" 
Dan Nistor

Știrea inițială

Bratu, care a fost antrenorul „câinilor” în perioada februarie - septembrie 2018, i-a criticat pe jucători, afirmând că aceștia au salarii mari pentru nivelul Ligii, în ciuda rezultatelor modeste ale formației din „Ștefan cel Mare”.

Cei din conducere sunt supăraţi pe poziţia pe care o ocupă Dinamo acum. Iar la Dinamo sunt salarii mari! Că nu s-au plătit e altceva, dar sunt salarii de 14 -16 mii de euro. 

Este al treilea an consecutv când echipa poate juca în play-out. Ei sunt acum într-o cumpănă. Sunt salarii bune, s-au făcut investiţii mari”, a declarat Bratu, potrivit TV Digi Sport.

În acest moment, Dinamo este pe 7 în campionat, cu 28 de puncte acumulate după 20 de etape.

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

VEZI ȘI:

FCSB // ANALIZĂ » Antrenorii lui Gigi Becali sunt cei mai buni! Doar că nu-i lasă să lucreze :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.