Altele

VIDEO + FOTO Alistair Overeem, accidentare HORROR! Nu s-a mai văzut așa ceva în istoria UFC! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

+9 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 December 2019

Alistair Overeem (39 de ani) a suferit o accidentare teribilă în eșecul de sâmbătă seară din fața lui Jairzinho Rozenstruik (31 de ani), la gala UFC ON ESPN 7.

Olandezul născut în Marea Britanie a început bine înfruntarea, dominând prima repriză. A fost aproape chiar să obțină victoria cu niște lovituri lansate în momentul în care Rozenstruik era la sol.

Cu doar câteva secunde înainte de terminarea luptei, Jairzinho Rozenstruik a izbutit o combinație devastatoare. Ultima lovitură, o dreaptă în plină figură, i-a provocat lui Overeem o tăietură horror la nivelul buzei superioare. Arbitrul a oprit imediat lupta și a cerut intervenția medicilor. Deși s-a ridicat rapid, oficialii au considerat că paguba creată era mult prea serioasă. 

Vezi și: 

 ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // Pe urmele lui Ali! Joshua câștigă revanșa cu Ruiz și își recuperează cele patru titluri mondiale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.