Box

ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // VIDEO + FOTO Cosmin Olăroiu, prezent la meciul anului! Prețul uriaș plătit pentru bilet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 decembrie 2019

Anthony Joshua, 30 de ani, și-a recuperat titlurile WBA, IBF, WBO și IBO la categoria grea, după ce s-a impus în revanșa cu Andy Ruiz Jr., 30 de ani. Cosmin Olăroiu (50 de ani) a fost prezent la meci. 

Cea mai așteptată luptă a finalului de an a avut loc în Arabia Saudită. Arena Diriyah care a găzduit înfruntarea este o adevărată bijuterie de 15.000 de locuri, a cărei construcție a început în urmă cu două luni. Biletele au costat între 105 lire și 10.500 de lire.

Printre personalitățile remarcate în locurile de lângă rung, cele mai scumpe, a fost surprins și Cosmin Olăroiu. Antrenorul român este în vacanță. Jiangsu Suning, formația pe care o antrenează, a terminat sezonul din China pe locul 4. 

Cu 24 de ore înaintea luptei, doar 75% din tichete fuseseră vândute, lucru care a atras multe critici pentru Eddie Hearn, omul care a organizat gala. Nemulțumiți au fost și fanii britanici, obișnuiți să își susțină favoriții la astfel de evenimente. Doar 2.000 au fost prezenți la Riad.

Vezi și: 

ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // Pe urmele lui Ali! Joshua câștigă revanșa cu Ruiz și își recuperează cele patru titluri mondiale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.