Stranieri

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, rupe tăcerea: „Aşa s-a compromis Ianis Hagi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 decembrie 2019

Felice Mazzu (53 de ani), fostul antrenor al lui Genk, a vorbit în presa din Belgia despre situația lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist care a fost adus în mandatul lui și care nu a reușit să se impună în primul „11”. 

„Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod s-a compromis”, a declarat Felice Mazzu, în publicația Het Laatste Nieuws.  

  • Felice Mazzu

3 goluriși 3 assisturi are Ianis Hagi în 12 meciuri jucate în campionatul Belgiei (fără reușite în cele 4 partide de Champions)

651 de minutea adunat Ianis în șase luni la Genk în Jupiler League (529) și Liga Campionilor (122)

Felice Mazzu a fost demis de la Genk la începutul lunii noiembrie, fiind înlocuit cu Hannes Wolf. Totuşi, apariţiile lui Ianis Hagi în primul „11” s-au lăsat în continuare aşteptate. 

Pleacă Ianis Hagi de la Genk?

Site-ul flamand Voetbal24 a scris recent că „Ianis Hagi nu primește suficient de des șansa de a juca”, trecându-l ca posibilitate pentru mercato de ianuarie.  

Jurnaliștii belgieni susțin că „Hagi ar putea deja să plece de la Genk. Nu primește suficient de des șansa de a juca”. Și l-a trecut ca o posibilitate pentru mercato de iarnă.

Vezi şi: 

GENK // Veste surprinzătoare din Belgia: Ianis Hagi ar putea pleca după doar 6 luni!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.