Liga 1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Gabi Balint, mesaj ferm pentru Petrescu: „Dane, nu e interesul României să vă calificați voi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 decembrie 2019

Fostul mare internațional Gabi Balint (56 de ani) a vorbit în această seară despre scandalul privind amânarea partidei FC Botoșani - CFR Cluj, încheiată 2-1. 

Campioana a solicitat amânarea partidei de azi, însă „feroviarii” s-au izbit de refuzul celor de la Botoșani. Balint nu e de acord cu Petrescu și spune că decizia moldovenilor de a refuza amânarea partidei a fost una normală.   

„Dacă el ar fi fost în locul antrenorului sau conducerii de la Botoșani, nici el n-ar fi acceptat amânarea meciului. Nu e interes național. Dacă Liga are nevoie de acceptul ambelor echipe pentru a amâna partida, Petrescu n-are ce să facă decât să se conformeze. Fiecare își vede de interesul lui. Nu poți să-i obligi pe cei de la Botoșani să amâne partida.  

E interesul lor să se califice, nu interesul României. Tu crezi că pe celelalte echipe le interesează ce face CFR Cluj?”, a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.