Liga 1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Supărare mare în vestiarul campioanei! Dan Petrescu a refuzat să vină la interviuri » „Concluziile sunt foarte simple. Degeaba ne plângem”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 December 2019

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, n-a venit la interviurile de la finalul meciului pierdut de campioana en-titre pe terenul lui FC Botoşani, scor 1-2. 

În locul lui Petrescu, la dialogul cu presa şi-a făcut apariţia Alin Minteuan, antrenorul secund al echipei, care a recunoscut tensiunile existente în interiorul echipei în ultimele zile. Prin vocea lui Dan Petrescu, campioana a solicitat amânarea partidei de azi, însă „feroviarii” s-au izbit de refuzul celor de la Botoșani. 

Probabil că Dan Petrescu nu se simte prea bine, am fost rugat să vin la conferință. Concluziile sunt foarte simple: cei de la Botoșani au avut două șuturi pe spațiul porții și au înscris două goluri. Noi am avut oportunități, dar le-am ratat. Am pierdut 3 puncte pe mâna noastră. 

Probabil, și jucătorilor li s-a transmis o stare de nervozitate și presiune și până la urmă n-a ieșit bine. Aveam nevoie de un rezultat bun în perspectiva meciului cu Celtic. Ne rămâne doar să ne gândim la acel meci, sperăm să obținem o calificare în primăvară. 

Sperăm ca odată cu terminarea acestor meciuri europene să avem o constanță și la meciurile din deplasare, în Liga 1. Oricum, degeaba ne plângem. Dacă nu obţinem puncte, va fi greu să rămânem sus în clasament”, a declarat Alin Minteuan, la Look Plus. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.