Europa League

CFR CLUJ - CELTIC // FOTO Alb-verzii au cucerit azi Cupa Ligii Scoţiei în fața rivalei Rangers

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 December 2019

Cu 4 zile înaintea partidei cu CFR Cluj din Gruia, Celtic Glasgow a câștigat  Cupa Ligii Scoției, după o victorie la limită reușită în fața rivalei Glasgow Rangers, scor 1-0. 

În aceeași zi în care CFR Cluj, viitoarea adversară din grupele Europa League, a pierdut pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-2, un meci pe care ardelenii au vrut să-l amâne, Celtic a mai bifat un trofeu în Scoția, folosind toți titularii în duelul contra marii rivale.  

Unicul gol al partidei a venit în minutul 60, când fundașul central Jullien a înscris în urma unei faze fixe. Celtic a avut noroc patru minute mai târziu, când Morelos, atacantul lui Rangers, a ratat o lovitură de la 11 metri.  

Antrenorul Neil Lennon n-a menajat niciun titular contra lui Rangers, existând astfel posibilitatea să abordeze o formulă cu mai multe rezerve în duelul cu CFR de joi. Scoțienii și-au acontat deja calificarea în primăvara Europa League, situându-se pe primul loc în grupă. 

Echipa de start a lui Celtic: Forster - Frimpong, Jullien, Ajer, Hayes - Brown, McGregor - Forrest, Christie, Elyounoussi - Morgan

(foto: Reuters, Guliver/Getty Images)

CFR CLUJ, ÎNCĂ UN HOP PÂNĂ LA PRIMĂVARĂ

Celtic e, practic, singura echipă care stă între CFR Cluj și calificarea „feroviarilor” în primăvara europeană a Europa League. Pe 12 decembrie, CFR va primi vizita scoțienilor, echipa lui Dan Petrescu având nevoie de un punct pentru a avansa în șaisprezecimi de pe locul 2. Ardelenii pot merge mai departe și cu o înfrângere, cu condiția ca Lazio să n-o bată în deplasare pe Rennes.

Vezi şi: 

Supărare mare în vestiarul campioanei! Dan Petrescu a refuzat să vină la interviuri » „Concluziile sunt foarte simple. Degeaba ne plângem”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.