Liga 1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Marius Croitoru: „Nu mint. Știţi de ce nu am amânat meciul?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 December 2019

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa contra campioanei en-titre CFR Cluj, scor 2-1.

„Nu mint și vreau să repet. Iftime m-a sunat, mi-a cerut punctul de vedere, iar eu am mers la jucători. Am fost amânați și mințiți că vom primii banii pentru Golofca (n.r. rată din transferul de 250.000 de euro în Gruia) , iar băieții n-au fost de acord să amânăm meciul pentru că și noi depindeam de acei bani. A fost dorința jucătorilor”, a declarat Croitoru.

Pleacă Miron

Tehnicianul botoşănenilor a anunțat apoi că fundaşul central George Miron (25 de ani) va părăsi echipa în iarnă.

„Consider că Botoșaniul are o echipă nebună și foarte bună. Am meritat victoria. Ne-am apropiat de primele 6 locuri. Eu vreau să am o echipă care să poată ataca play-off-ul după reluarea campionatului. Momentan, suntem o echipă în formare. 

Sunt 4-5-6 jucători care au oferte. Din câte am discutat cu domnul Iftime, nu va pleca decât un singur jucător. E prea devreme să dăm drumul unora dintre jucătorii care au venit în vară. Totuşi, pentru George Miron s-a încheiat un ciclu, e un jucător care ne-a ajutat foarte mult și ar fi normal să-l lăsăm să plece. Nu știu unde va pleca”, a declarat Marius Croitoru, la Look Plus. 

7 goluriîn 153 de meciuri a reuşit Miron la FC Botoşani

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.