Liga 2

UTA - PETROLUL 3-0 // Flavius Stoican, OUT! Primul nume la care s-au gândit „lupii”

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 08 December 2019

Flavius Stoican (43 de ani) e ca și demis de la Petrolul Ploieşti, după înfrângerea severă suferită în duelul din deplasare cu UTA Arad, scor 0-3. 

Potrivit informaţiilor GSP.ro, şansele ca Stoican să mai continue la Ploiești sunt nule. Antrenorul își va încheia socotelile cu ploieștenii marți, când la club e programată o ședință.

Şefii iau în calcul să apeleze la Ion Marin (64 de ani), fost jucător şi antrenor la Dinamo. „Săpăligă” e liber de contract, ultima sa experiență fiind la Qadsia, un club din Kuweit, și ar putea fi adus pe post de consilier al succesorului lui Stoican. 

Situația Petrolului din liga secundă e mult sub așteptările pe care le aveau fanii „găzarilor” la începutul sezonului: galben-albaștrii sunt pe locul 8, cu 31 de puncte, la 10 lungimi de liderul UTA și la șase de CS Mioveni, ocupanta locului secund.  

Flavius Stoican, care nu avea nici pe departe o relaţie călduroasă cu galeria, a fost instalat la Petrolul la începutul sezonului, bifând 8 victorii, 7 egaluri și 5 înfrângeri în 20 de partide.

5 meciuri consecutivefără victorie are Petrolul în Liga 2

Vezi şi: 

LIGA 2, etapa #21 // UTA a făcut scor cu Petrolul » U Cluj n-a convins nici la Târgu Jiu. Clasamentul actualizat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.