Liga 1

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Ioan Niculae îl „înțeapă” pe Șumudică: „Bogdan Andone făcea, de fapt, pregătirea. Nu am mai avut așa ceva”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 December 2019

Ioan Niculae (65 de ani), patronul Astrei Giurgiu, visează din nou la titlu după ce echipa sa a bifat, contra Craiovei, 1-0, cea de-a opta victorie consecutivă în Liga 1. Astra a ajuns pe primul loc în Liga 1, cu două puncte peste CFR Cluj.

Imediat după finalul meciului cu CS Universitatea Craiova, Ioan Niculae a ţinut să-l laude pe tehnicianul Bogdan Andone, antrenor numit la începutul lunii octombrie, după demiterea lui Dan Alexa. 

„Echipa merge foarte bine. Nu vom putea face nimic fără să strângem din dinți. Sigur că ne gândim la titlu, de ce să n-o facem? Dacă nu voiam să facem o echipă bună, nu aș fi făcut aceste transferuri. Avem un lot de jucători destul de echilibrat. 

Şi mai avem ceva, un antrenor excepțional, pe Bogdan Andone. El a mai antrenat la Astra, în perioada Șumudică. Să știți că Andone făcea, de fapt, pregătirea echipei și atunci. Din ce spun Dani Coman şi oamenii din club, n-au văzut în ultimii ani un om atât de metodic precum el. Nu are dușmănii, vrea să alcătuiască mereu cea mai bună echipă. Uitați-vă și voi ce fac Alibec și Budescu, cum să nu-i chemi la echipa națională?”, a declarat Ioan Niculae, la TV Telekom Sport.  

Astra încearcă să repete performanța din sezonul 2015-2016, în care a câștigat, sub comanda lui Marius Şumudică, primul și singurul titlu din istorie. Giurgiuvenii mai au în vitrină o Cupă (2014) și două Supercupe ale României (2014 şi 2016). 

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Craiova!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.