Liga 1

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Bogdan Andone le-a pregătit o surpriză jucătorilor: „Ei încă nu ştiu, o spun în premieră” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 decembrie 2019

Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a avut un discurs ponderat după ce echipa sa a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, şi a urcat pe primul loc în Liga 1. 

„E munca jucătorilor, ei trebuie să fie felicitaţi. Mă bucur pentru ei, în totalitate e meritul lor. Nu mă încălzeşte cu nimic că sunt pe primul loc, e vorba doar despre munca jucătorilor. Muncim cu toţi oamenii din jurul echipei pentru a ajuta aceşti jucători să se exprime cât mai bine. Mă bucur că eforturile le sunt răsplătite. 

Am schimbat sistemul la pauză, am căzut de acord cu băieţii să riscăm mai mult pe fază ofensivă. Sper ca echipa să menţină aceeaşi atitudine şi cu CFR Cluj”, a declarat Bogdan Andone, la TV Look Sport. 

Andone a anunţat surpriza pe care le-a pregătit-o jucătorilor în săptămâna care urmează. Miercuri vom face un grătar. Băieţii încă nu ştiu, spun asta în premieră. În plus, patronul a fost după meciul de azi în vestiar și le-a promis băieților că le plătește mare parte din restanțe”, a declarat Bogdan Andone, la Look Sport. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Craiova!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.