Liga Campionilor

Obține Liverpool victoria decisivă pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor? Cotă 60 pentru un succes cu Salzburg

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 December 2019

Salzburg și Liverpool se întâlnesc marți, de la 19:55, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. 

„Cormoranii” au un sezon excelent, domină Premier League și sunt la un pas de primăvara europeană. Au nevoie însă de un punct în Austria pentru a fi siguri că vor obține biletele pentru optimi. O înfrângere i-ar retrograda pe locul 3, dacă Napoli o învinge pe Genk! 

Salzburg a avut evoluții peste așteptări în grupa E și are o șansă uriașă să elimine campioana Europei. Meciurile austriecilor au fost extrem de spectaculoase, marcându-se în total 27 de goluri. O medie de peste 5 reușite pe meci!  

Misiunea va fi însă infernală, Liverpool având o singură înfrângere în acest sezon în timp regulamentar, 0-2 cu Napoli. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)   

  • Liverpool a avut mari emoții la confruntarea de pe Anfield cu Salzburg, când s-a impus cu 4-3; 
  • „Cormoranii” au opt victorii în ultimele 10 deplasări; 
  • Salzburg a primit gol în 8 dintre ultimele 10 partide disputate acasă; 
  • Liverpool a primit gol în 13 din ultimele 14 meciuri oficiale. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 60, în loc de 1.83. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.