Liga 1

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Marius Șumudică, declarații savuroase despre Budescu: „Poate să aibă 10 kg în plus și să mânânce 7 porci, tot e cel mai bun” + răspuns pentru Ioan Niculae

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 decembrie 2019

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, i-a lăudat în această dimineață pe Constantin Budescu și Denis Alibec, foștii săi jucători de la Astra. 

Budescu poate să aibă 10 kilograme în plus și să mânânce 7 porci pe zi, nu există jucători de talia lui. E numărul unu. La fel și în cazul lui Alibec, n-are motive să lipsească de la echipa națională. Are 8 goluri, e cel mai bun atacant”, a declarat Șumudică, la TV Digi Sport. 

Șumudică, antrenorul care a luat titlul cu Astra în sezonul 2015-2016, i-a răspuns și lui Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, cel care declarase duminică seara că Bogdan Andone e cel mai bun antrenor trecut pe la club în ultimii ani. În trecut, Andone a fost secundul lui „Șumi” la Astra.

„Domnul Niculae m-a făcut cu ou și cu oțet pe la televizor, dar suntem prieteni acum. M-a dat afară de 3 ori și m-am întors de 4 ori, e un tip care se aprinde repede. Meritul meu e că i-am convins pe Ioan Niculae și Dani Coman că Bogdan Andone merită să lucreze la acest club”, a declarat Șumudică, la TV Digi Sport. 

„El a mai antrenat la Astra, în perioada Șumudică. Să știți că Andone făcea, de fapt, pregătirea echipei și atunci. Din ce spun Dani Coman şi oamenii din club, n-au văzut în ultimii ani un om atât de metodic precum el”  - Ioan Niculae, despre Bogdan Andone

Vezi și: 

Ioan Niculae îl „înțeapă” pe Șumudică: „Bogdan Andone făcea, de fapt, pregătirea. Nu am mai avut așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.