Liga 1

Gică Hagi, nervos după 2-1 cu Voluntari: „Am avut noroc! O victorie nemeritată” + Se ia de propria conducere și de LPF: „Am avut 3 meciuri în 7 zile”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 December 2019

Viitorul a câștigat pe terenul celor de la FC Voluntari, 2-1, grație unul gol marcat în minutul 88.

După meci, Gică Hagi a declarat că echipa sa nu merita victoria și a criticat programările făcute de LPF.

„Ăsta e fotbalul, cu suferință și bucurie. Am luat 3 puncte norocoase. Eram obosiți, lenți și previzibili. Îmi felicit jucătorii, i-am pupat pe toți. 

Am fost inspirat cu Munteanu și Rivaldinho. Louis e un marcator. E important că marchează goluri. Toate victoriile sunt importante și frumoase. Așa e fotbalul. Unul râde, altul plânge. Voluntari merita mai mult. A jucat foarte bine. 

E oboseală mare. Am avut o săptămână grea, cu deplasări. Toată lumea era supărată din cauza ultimelor două înfrângeri. Jucătorii nu mai aveau mintea limpede. Nu suntem obișnuiți să jucăm din 3 în 3 zile. Când am luat campionatul, câștigam din 3 în 3 zile. Acum, se pare că ne e greu. Sunt fericit pentru victorie. E nemeritată! Sunt 3 puncte care au venit de sus. Am dat două goluri norocoase”, a declarat Gică Hagi la Look Sport.

Gică Hagi: „Nu e normal!”

„Ni se dau cartonașe galbene foarte ușor. Facem 7 faulturi pe meci și primim 3-4 cartonașe pe meci. Țîru a făcut 15 faulturi în 20 de meciuri și are 8 galbene. Mladen a luat galben la un fault făcut la 80 de metri de poartă. A fost un fault de joc. Cum să dai galben? Dar asta e. 

Mie nu îmi place să mă plâng, dar conducerea mea n-a zis nimic. Astra a avut 6 zile de pauză, iar noi 2 zile și cea a meciului. Nu e normal! Noi ne luptăm sus și nu e normal ca unii să aibă 6 zile de pauză și alții 3 înainte de meciul direct. În 7 zile am jucat 3 meciuri. Dar asta e...”, a adăugat antrenorul celor de la Viitorul.

„Mă duc să-mi văd nevasta, să stau cu ea. O scot mâine pe undeva dacă stăm împreună. Ea a fost plecată, iar eu am stat singur în hotel” 
Gică Hagi 

Vezi și:

VIDEO Viitorul, victorie dramatică! Louis Munteanu a marcat golul decisiv în minutul 88 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.