Liga 1

FC VOLUNTARI - VIITORUL 1-2 // VIDEO Conferința lui Hagi l-a iritat pe Bergodi: „Nu se poate! Cineva trebuie să-i spună”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 December 2019

Viitorul s-a impus luni seara pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-1, trupa lui Gheorghe Hagi impunându-se după ce a fost condusă cu 0-1.  

Prima victorie după două eșecuri consecutive i-a readus lui Hagi zâmbetul pe față, dar și dispoziția de a sta la discuții cu jurnaliștii. 

„Regele” a susținut, la finalul meciului, o conferință de presă de 27 de minute, durată care l-a nemulțumit pe Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor. Acesta a trebuit să aștepte după Hagi pentru a intra în sală. 

Iritat, italianul nu s-a abținut și l-a penalizat pe Hagi în fața reprezentanților presei: „Două minute, atât stau. Nu se poate să stea unul o oră și să vorbească de toate problemele din România! Haide, haide, haide! Câteodată trebuie spus, vrem să plecăm și noi acasă!”, a spus tehnicianul italian, conform TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

VIITORUL // VIDEO Gică Hagi, încă o conferință-manifest: „Eu nu vreau să trăiesc ca voi! Reflectați la asta. Aruncați răul la gunoi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.