Handbal

CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL // Procentaj 100% » Rusia s-a distrat și cu Muntenegru și e prima echipă calificată în semifinale

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 10 decembrie 2019

CM HANDBAL // Rusia, antrenată de fostul selecționer al României, Martin Ambros, a bifat a 7-a victorie consecutivă, 35-28 cu Muntenegru, și e sigură de calificarea în careul de ași al Mondialului de handbal feminin din Japonia. 

Rusia s-a distrat și cu Muntenegru, în grupa a doua principală. Echipa lui Per Johansson și Adi Vasile a început extrem de motivată disputa, a condus cu 4 goluri pe tabelă, dar încet-încet rusoaicele au intrat în joc.

Iulia Managarova, fosta extremă dreapta a Oltchimului, pe care România nu a putut-o naturaliza, a făcut un meci formidabil, ucraineanca marcând de 12 ori din tot atâtea aruncări la poartă! Muntenegru nu a mai putut ține ritmul în partea a doua, ambele echipe dând totul în ofensivă. 

S-a terminat 35-28, a 7-a victorie consecutivă pentru Rusia la Campionatul Mondial din Japonia, singura echipă cu procentaj de 100%.  

Vezi și: 

Yevgeni Trefilov, reacție devastatoare după ce WADA a interzis Rusia la Jocurile Olimpice: „Le voi cere asta chiar acum fetelor care participă la Mondialul de handbal! E o idioțenie”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.