Liga 1

„Săgețile” lui Cornel Dinu: „Nimic nu-i convine bietului Dan Petrescu! Îi mai iau apărarea și două tentative de fotbaliști”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 decembrie 2019

Cornel Dinu a avut o reacție dură la adresa lui Dan Petrescu, după ce antrenorul celor de la CFR Cluj s-a plâns de faptul că meciul cu FC Botoșani, pierdut cu 2-1, nu a fost amânat. 

Nimic nu îi convine bietului de Dan Petrescu! Şi când îi mai iau apărarea două încercări de jucători, Mara şi Bilaşco, lucrurile devin ridicole. Îi iei apărarea dacă ai argumente. 

Tu te duci cu o anumită cerere la Botoşani, le conteşti meciul din Cupă din urmă cu două-trei luni și nici nu le plăteşti o rată (n.r. din transferul lui Cătălin Colofca). Păi, stai puţin! Vii în mijlocul casei, îmi dărâmi masa şi vrei ca tot eu să te las să faci ce vrei în casa mea? Să cedez?”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

După meciul cu FC Botoșani, Dan Petrescu a refuzat să vină la conferința de presă, acuzând probleme de sănătate. Ulterior, a fost ironizat de Marius Croitoru, iar antrenorul moldovenilor a fost atacat de Marius Bilașco, fostul campion cu Unirea Urziceni în 2009.

Citește și: 

Marius Croitoru, atacat după ce l-a ironizat pe Dan Petrescu: „Să-și ia Bacalaureatul și după să vorbească! Are o licență luată în Moldova și nu e antrenor principal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.