Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cosmin Bărcăuan îl contrazice pe Florin Prunea în conflictul cu Florin Bratu: „Eu am trădat Craiova când am plecat la Dinamo?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 decembrie 2019

Cosmin Bărcăuan (41 de ani) a intrat în direct, azi, la GSP Live, din autoturismul personal și a comentat disputa internă de la Dinamo, fostul său club. 

Bărcăuan nu e de acord cu Florin Prunea, cel care l-a numit pe Bratu „trădător” pentru episodul petrecut la Cluj, în urmă cu 9 ani, când „Mitraliera” a dat tonul unei revolte de proporții în echipă. Fotbalistul și-a adus aminte de plecarea sa de la Craiova în „Ștefan cel Mare”, mutare ce a avut loc în 2002. 

„Bratu, trădător? Sunt cuvinte grele. Nu cred că Bratu a trădat. Eu am trădat Craiova când am plecat la Dinamo? Am crezut atunci că această mutare ar reprezenta o rampă de lănsare. Bratu a câștigat trofee la Dinamo, a antrenat Dinamo”, a spus Bărcăuan, la GSP Live. 

„Nu toată lumea poate să gestioneze situația de la Dinamo”

Bărcăuan a comentat apoi și mișcările de trupe care se pregătesc la Dinamo: venirea lui Cristian Munteanu și concedierile lui Florin Prunea și Ionel Dănciulescu 

„Nu toată lumea poate să gestioneze situația de la Dinamo. Nu știu dacă «Babicu» Munteanu are experiența de a gestiona foarte bine presiunea care va fi acolo”, a spus Bărcăuan, în dialogul pe care l-a avut cu moderatorul Victor Vrînceanu. 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Florin Prunea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.