Liga Campionilor

BORUSSIA DORTMUND - SLAVIA PRAGA 2-1 // Nicolae Stanciu, lăudat în presa internațională după meciul cu Borussia: „A fost ca bulele din paharul de vin”

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 11 decembrie 2019

Slavia Praga a pierdut cu Borussia Dortmund, 1-2, în ultimul meci din grupele UEFA Champions League și a terminat pe ultimul loc. Nicolae Stanciu, 26 de ani, a avut o prestație excelentă. 

Slavia Praga a trecut pe lângă un mare rezultat în deplasare, după remizele cu Inter şi Barcelona. A chinuit-o rău de tot pe Dortmund, într-un ultim sfert de oră dramatic cu gazdele în „zece”.  

Mijlocașul Nicolae Stanciu a făcut un meci foarte bun, a avut o bună ocazie de a marca în prima repriză, dar a şutat puţin alături de bară. A primit nota 7 în Gazzetta dello Sport şi 8 (doar Souček, autorul golului, a luat la fel) în cotidianul Blesk. „A fost ca bulele din paharul de vin. I-a servit ideal pe Olayinka şi Škoda, însă a şi avut golul în picior. Remarcabilă evoluţie!”.  

Cel mai bun de pe teren a fost marţi portarul Bürki, care a salvat calificarea „galben-negrilor” în nenumărate situaţii critice, dar a fost şi norocos când Kudela a ratat egalarea cu capul de la un metru, cu poarta goală! 

Citește și:

Răzvan Lucescu și Al Hilal, gata de Campionatul Mondial al Cluburilor! Când joacă primul meci, cu cine poate juca în semifinale + cine transmite turneul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.