Liga 1

SEPSI - DINAMO // Sepsi vine cu gânduri mari la București: „Nici pentru noi, nici pentru Dinamo nu e onorant locul pe care ne aflăm”

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 11 December 2019

Dinamo și Sepsi vor juca vineri în etapa a 21-a din Liga 1. Șefii de la Sepsi au prins curaj după victoria cu Academica Clinceni. Vin la București să ia toate punctele din meciul cu Dinamo.

Victoria ușoară cu Academica Clinceni, 4-0, le dă mari speranțe șefilor de la Sepsi în vederea meciului de vineri, cu Dinamo. Cornel Șfaițer, managerul covăsnenilor, simte momentul bun al echipei sale, dar și slăbiciunile de care dau dovadă dinamoviștii.  

„Victoria cu Academica e una de care aveam mare nevoie. Clinceni era într-un moment bun, de asta mă și bucur că nu le-am dat vreo șansă. S-a văzut motivație și dorință de victorie la noi. E un succes care mulțumește pe toată lumea. Am luat 6 puncte acasă cu două echipe bune, Craiova care se bate la titlu și Clinceni care legase 4 meciuri fără eșec. Am trăit și cu ceva emoții pe final, când era din nou ceață și credeam că nu mai terminăm meciul (râde)”. 

Urmează Dinamo! 

Dinamo încă are șanse reale de a prinde play-off-ul, însă o victorie vineri ar apropia și echipa lui Leo Grozavu de primele 6 clasate.  

„Dinamo vine după un eșec usturător la Sibiu. Din păcate avem timp scurt de recuperare, doar două zile. Ei stau mai bine din punctul ăsta de vedere. Te motivezi însă altfel când joci la București, cu Dinamo sau FCSB. Deci nu mai e nevoie de ceva suplimentar. E clar că locul 8 nu e onorabil pentru Dinamo.  

Nici pentru noi locul 9 nu e bun. Dinamo pentru că e un club mare, cu istorie, iar noi pentru că oferim condiții foarte bune. Speram ca noi și Dinamo să ne batem pentru locurile 5-6, nu unde suntem acum. Asta îmi doream eu personal. Oricum, toate echipele sunt oscilante, nu e niciuna constantă. Ok, veți spune că Astra are 8 victorii la rând, FCSB a venit tare din urmă, dar n-au avut o constanță, pentru că altfel ar fi fost distanțate în frunte. Iar Dinamo cred că dacă avea liniște avea un parcurs mai bun! Pentru că are câțiva jucători interesanți, ca Nistor sau Sorescu", a adăugat Șfaițer.

Citește și:

 EXCLUSIV Ionuț Negoiță i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Florin Prunea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.