Liga 1

POLI IAȘI // Surpriză în „Copou” » Colaborare inedită pentru ieșirea din criză: „Unul are spirit războinic, celălalt e bun strateg”

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 12 decembrie 2019

POLI IAȘI // Primarul Mihai Chirica are convingerea că fostul și actualul antrenor al moldovenilor ar putea colabora pentru ieșirea din criză: „Flavius Stoican are spirit războinic, Mihai Teja e un bun strateg”. 

Mihai Teja se află în fața a două meciuri cruciale pentru viitorul său la Poli. Dacă scoate măcar 4 puncte din „dubla” cu Gaz Metan și cu Hermannstadt, va rămâne în continuare pe bancă.

Lucru confirmat ieri și de primarul Mihai Chirica, într-o discuție cu Gazeta: "Ar fi urmarea firească. Să sperăm că echipa se va mobiliza pentru a-și salva antrenorul".

„Totul e să-i convingem”

Însă edilul Iașului, care în ultima jumătate de an a sprijinit clubul cu tot ce i-a stat în putință, se gândește și la o altă soluție în cazul în care trendul negativ se va menține: 

„Acum, că s-a despărțit de Petrolul Ploiești, i-am putea propune lui Flavius Stoican să lucreze din nou la Iași, împreună cu Teja. Flavius are spirit războinic, e un foarte bun motivator, iar Mihai ar veni cu strategia. Totul e să-i convingem să lucreze împreună”.

„Vreau o despărțire elegantă”

Dacă nu se va putea, Chirica favorizează o schimbare a băncii tehnice decât noi transferuri, știute fiind problemele financiare cu care se confruntă clubul: „Indiferent ce decizie va lua Comitetul Director, vreau să fie una cu bun-simț. Poate fi și o despărțire elegantă. Îl respect foarte mult pe Teja”.

Enache spre Petrolul

Chirica a respins ieri ideea cu Costel Enache la Poli: „N-a prea avut rezultate în ultimul timp”. Surse GSP susțin că fostul antrenor al lui Hermannstadt e favorit să preia banca Petrolului.

Conducerea ploieștenilor și antrenorul de 46 de ani sunt în negocieri avansate și până la finalul săptămânii, ar putea ajunge la un acord

Vezi și: 

VIITORUL // Gică Hagi l-a redesenat pe Rivaldinho: brazilianul cu CV anonim a ajuns printre cei mai eficienți atacanți din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.