Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Novak Martinovic, „fiul” Peluzei Sud Steaua, îi dezamăgește pe ultrași: „FCSB înseamnă Steaua!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 decembrie 2019

Novak Martinovic (34 de ani), fost jucător la FCSB între 2010 și 2012, a vorbit azi, la emisiunea GSP Live, despre conflictul dintre clubul lui Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei.  

Deși a fost adoptat de ultrașii din Peluza Sud după gestul său dintr-un meci cu Petrolul, când l-a doborât pe un suporter al „găzarilor” care-l lovise pe George Galamaz, Martinovic nu se solidarizează cu echipa din Liga 4 și rămâne un susținător al formației din Liga 1 pentru care a evoluat. 

„Eu îi spun în continuare Steaua. Pentru mine, nu poate fi FCSB. Știu ce se întâmplă acolo și îmi doresc ca totul să fie cum a fost. Pentru mine, FCSB este Steaua.

Oamenii din România se uită la FCSB, iubesc FCSB și își doresc ca echipa să aibă rezultate. Asta e cel mai important, că echipa e iubită”, a spus Martinovic, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

8 goluriîn 52 de partide a reușit Martinovic pentru FCSB

Novak Martinovic va rămâne întotdeauna în memoria steliștilor după meciul roș-albaștrilor de la Ploiești din 2011, în care fundașul a sărit în apărarea lui George Galamaz, colegul său lovit de un suporter pătruns pe teren.

Vezi și: 

GSP LIVE // EXCLUSIV / VIDEO Novak Martinovic dezleagă misterul despărțirii cu scandal de Laurențiu Reghecampf: „Am făcut o greșeală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.