Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV Alexandru Greab, primul nume apărut pe lista cu achizițiile iernii a lui Victor Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 decembrie 2019

GREAB LA CRAIOVA // Cum relațiile dintre Mirko Pigliacelli și CS Universitatea Craiova sunt din ce în ce mai reci, oltenii au început să caute în piață un înlocuitor pentru goalkeeper-ul italian. Primul nume apărut pe lista șefilor din Bănie este Alexandru Greab (27 de ani), portarul Concordiei Chiajna.  

Conform surselor GSP.ro, oficialii alb-albaștrilor s-au interesat de Greab la conducerea Chiajnei, iar mutarea s-ar putea materializa în iarnă.  

Jucătorul n-a fost contactat de craioveni, dar a auzit de interesul oltenilor de la șefii Concordiei. Jucătorul e încântat că a intrat în vederile uneia dintre pretendentele la titlu și speră ca o ofertă oficială să vină pe adresa clubului cât mai repede. 

Crescut la juniorii Gloriei Bistrița, Greab a evoluat 6 ani la Gaz Metan, între 2012 și 2018. De anul trecut, acesta evouluează pentru Concordia Chiajna, club ajuns între timp în liga secundă. 

200.000 de euroe cota de piață a lui Alexandru Greab, conform Transfermarkt

  • Alexandru Greab, în perioada în care evolua la Gaz Metan Mediaș // foto: GSP

Fără Pigliacelli, oltenii dansează pe gheață subțire

Mirko Pigliacelli (23 de ani), titularul incontestabil al oltenilor din ultimele două sezoane, nu mai este în grațiile lui Victor Pițurcă, iar în ultimele 4 partide nici măcar n-a fost în lot. 

Fără italian, oltenii trebuie să se desurce cu Laurențiu Popescu (22 de ani) și Andrei Marinescu (34 de ani). Primul n-are mai deloc experiență la nivel de primă ligă, iar cel de-al doilea a fost considerat mereu cea de-a treia variantă la Craiova, cochetând rar cu lotul de „18”. 

Citește și: 

Fără Gigi Becali, Arena Națională era bântuită de fantome! Cifre după 221 de meciuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.