Europa League

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Ciprian Deac, autorul celor două pase de gol: „E un miracol pentru România! Astfel de momente rămân în istorie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 decembrie 2019

CFR Cluj a învins-o pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. La final, Ciprian Deac (33 de ani) a oferit declarații.

Putem spune că e un miracol pentru România, pentru fotbalul românesc. Am scris istorie, ăsta a fost și obiectivul. Ne-am uitat unii la alții înaintea meciului și am zis că vom face istorie. 

Nu a fost deloc ușor astăzi. Se joacă la alt nivel. Ați văzut și dumneavoastră ce jucători au adversarii. Ne bucurăm că ne-am atins obiectivul, deși multă lume nu ne dădea șanse. Eram cea mai slab cotată echipă din grupă. Toate meciurile au fost grele. Am avut noroc și cu Rennes, trebuie să recunoaștem, și cu Lazio acasă. Fără asta nu poți obține mari performanțe”, a declarat Deac, la TV Telekom Sport.

„Important e că noi jucătorii am crezut. Aici e un grup care știe ce înseamnă performanța. Pentru asta venim zi de zi. Ăsta ne e obiectivul, să nu trecem prin fotbal doar să zicem că am jucat. Astfel de momente rămân în istorie.

Mâine avem antrenament de dimineață. Nu avem prea mult timp de sărbătorit. Sper ca domnul Dan Petrescu să rămână în continuare lângă echipă, mai avem multe de făcut” - Ciprian Deac

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica meciului dintre CFR Cluj și Celtic

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.