Europa League

CFR CLUJ // A scos artileria grea » Mihai Stoica, mesaj enigmatic pentru Dan Petrescu: „Baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 decembrie 2019

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, i-a transmis în această dimineață un mesaj de felicitare lui Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României. 

Cumva caracteristic, MM a încorporat în postarea sa și câteva ironii, dar și un mesaj enigmatic: „Felicitări și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, făcând referire la experiența „Bursucului” de la Jiangsu Suning, echipă ce a retrogradat sub comanda sa în liga secundă din China. 

„Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică. 

Felicitări încă o dată și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Bogdan Mara după victoria CFR-ului cu Celtic: „Dan Petrescu a mai avut oferte și nu a plecat ”

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Două întrebări VITALE despre viitorul campioanei + dezbatere: cine e echipa deceniului, CFR sau FCSB?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.