Europa League

Jucătorii lui Lazio acuză CFR-ul de blat, dar recunosc că nu meritau calificarea: „Ce s-a întâmplat la Cluj nu e un alibi”

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 13 decembrie 2019

Jucătorii lui Inzaghi admit că au abordat superficial competiţia. „Nu am fost constanţi şi am abordat greşit unele meciuri”, declară Acerbi. Iar Parolo: „Sperăm să învățăm ceva din campania asta”. Italienii au pierdut și ultimul meci, 0-2 cu Rennes.

Ce diferenţă între echipa care-i provoca primul eşec stagional lui Juventus şi învinsa lui Rennes de joi! Lazio a pierdut fără drept de apel (0-2) şi nu i-a provocat nicio emoţie CFR-ului. „A ales cel mai prost mod posibil de a părăsi Europa. Dezamăgitoare, dincolo de orice imaginaţie, o pată urâtă pe imaginea din Serie A, într-un parcurs deja compromis. De 10 ani n-a mai ratat calificarea din grupele EL!”, critică Gazzetta dello Sport.

„Un eşec pentru toţi”

Şi jucători biancocelesti au recunoscut că au tratat superficial competiţia. „Am greşit abordarea şi ne-a lipsit răutatea pentru a învinge. Trebuie să fie un semnal, să ne facem un examen de conştiinţă. E o problemă de mentalitate, iar rezultatul de la Cluj nu poate fi o scuză. N-am fost constanţi şi nu meritam să ne calificăm”, a declarat Acerbi. Iar Parolo l-a completat: „Am luat doar șase puncte din 18 posibile, e limpede că ceva nu a mers bine. Sperăm să învățăm ceva din campania asta. Am făcut două meciuri bune cu Celtic şi nu ne-am ales cu nimic. Dacă ne uităm la desfășurarea grupei chiar este corect să fim eliminați. E un eşec pentru toţi”.

„Nu s-a jucat fotbal”

Antrenorul Simone Inzaghi a acuzat relaxarea lui Celtic: „Poate că în prima repriză ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua nu am început rău, dar în România nu se juca fotbal, așa că am început să schimb jucătorii. Nu la Rennes s-a ratat calificarea. Regret că nu am obţinut puncte suficiente din alte meciuri şi avem ce să ne reproşăm. Nu am avut o grupă simplă, Celtic şi Rennes sunt puternice, însă Cluj merge mai departe”.

6 calificăriîn primăvara Europa League din ultimele şase prezenţe în grupe avea Lazio, serie ruptă în acest sezon cu acest loc 3

Citește și:

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.