Liga 1

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // EXCLUSIV VIDEO Două mari explicații pentru lipsa fanilor de la meciurile campioanei: „Să fim realiști, U Cluj e prima echipă din oraș”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 December 2019

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Lucian Goian (36 de ani), fundașul indienilor de la Chennaiyin, fost jucător la CFR Cluj, a vorbit despre lipsa spectatorilor de la meciurile campioanei României. 

Aproximativ 12.000 de fani au fost prezenți la partida cu Celtic Glasgow de aseară, câștigată cu 2-0, însă această bornă e o excepție pentru „feroviari”, care-și dispută majoritatea meciurilor din Liga 1 cu tribunele aproape goale.

Azi, la GSP Live, Goian a încercat să găsească explicații pentru lipsa fanilor de la partidele CFR-ului: 

„Vorbeam cu Dragoș Firțulescu (n.r - coleg cu Goian în India) și îmi spunea că, dacă ar fi jucat Craiova un astfel de meci important, stadionul ar fi fost plin.  

Am în vedere două aspecte (n.r - vizavi de situația de la CFR). Să fim realiști. Sunt apropiat de ei, dar CFR e a doua echipă din oraș, după U Cluj. Cei de la «U» au mai mulți fani în Cluj. În al doilea rând, cred că prețul biletelor e un pic cam piperat și sunt indulgent când spun asta. 

Cu Celtic n-a fost stadionul plin, dar a fost o atmosferă frumoasă. Galeria lor are scandări frumoase și cred că a fost o atmosferă ok. Știți cum e, e nevoie de calitate, nu de cantitate. Oricum, sunt foarte multe stadioane din România în care vin puțini suporteri. Aici e primul pas în care ar trebui se implice Federația”, a spus Lucian Goian la GSP Live. 

3.100e media spectatorilor de la partidele CFR-ului din acest an, în Liga 1

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO Gabi Mureșan, verdict categoric la GSP Live: „Cei de acum n-au cum să se apropie de performanțele lui Paszkany”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.