Liga 1

Astra // Constantin Budescu, subiect de presă în Marca: „Halucinant golul superolimpic al românului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 decembrie 2019

Constantin Budescu (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a uimit lumea fotbalului cu ultima ispravă reușită la antrenamentele Astrei Giurgiu, formație la care s-a întors în această vară.

Recent, Budescu a devenit un subiect în Marca, spaniolii fiind impresionați de golul marcat de la vestiare de starul liderului din România: „Halucinant golul superolimpic al românului Budescu... de la zona mixtă!”.

i-a luat banii și buletinul!

Imaginile au fost postate pe Instagramul jucătorului și sunt remarcabile. Budescu a dus mingea pe tunelul de intrare la vestiar, acolo unde magazinerul îi lăsase pe jos banii de pariu, și a trimis mingea perfect, în uralele celor prezenți.

Cât a câștigat fotbalistul? 20 lei + buletinul magazinerului. Cât ar fi pierdut, dacă nu reușea? 1.000 lei. Angajatul de la Astra l-a provocat: „Hai, mai facem o dată?”. Dar replica a venit rapid: „Păi ce facem, îmi mai dai un buletin?!”. 

VEZI ȘI:

Doar patru stranieri în „16-imi” » Răzvan Marin, Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți sunt singurii români din străinătate calificați în primăvara EL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.