Liga 1

Dinamo - Sepsi 1-2 // „Câinii” au renunțat la luptă » Ionel Dănciulescu: „Nu vom fi în play-off nici în acest an. E strigător la cer!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 decembrie 2019

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a fost vehement la adresa arbitrajului de care dinamoviștii au avut parte în actuala stagiune.

  • CONTEXT: Dinamo trebuia să beneficieze de un penalty în înfrângerea cu Sepsi (1-2), la faza din minutul 47 când Rachid Bouhenna a comis un henț vizibil în careu (Detalii AICI)

„A fost viciere de rezultat. Sunt deja prea multe meciuri în care am fost dezavantajați, iar ei în continuare sunt delegați meci de meci, poate chiar promovați. Doar noi avem de pierdut, pentru că cel mai probabil nu vom fi nici în acest an în play-off, având în continuare șanse foarte mici.

Este strigător la cer! Sunt foarte, foarte multe greșeli împotriva noastră. Într-adevăr, și noi am făcut greșeli, avem partea noastră de vină, dar să nu uităm ce s-a întâmplat aseară”, a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Interviu Dan Nistor după Dinamo - Sepsi 1-2

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică relatează viața sa din Turcia: „Am slăbit 10 kg, cu greu îmi aduc aminte să mănânc” + la ce i s-a atras atenția

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.