Liga 1

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2 // FOTO Mihai Teja, consternat: „Horațiu, cum poți să faci așa ceva? Nu e normal!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 December 2019

Poli Iași a fost învinsă azi pe teren propriu de Gaz Metan, scor 1-2, într-o nouă partidă în care moldovenii au pierdut după ce au deschis scorul.

La interviurile de la final, Mihai Teja (41 de ani), tehnicianul moldovenilor, a criticat penalty-ul dictat de Horațiu Feșnic (30 de ani) împotriva echipei sale, în minutul 75, la scorul de 1-0 pentru Poli. A fost, practic, faza care i-a băgat în joc pe medieșeni, iar momentul a fost taxat de antrenor.

„Nu înțeleg faza de la primul penalty. Horațiu, cum poți să dai penalty la faza aceea?! Eu nu pot să-mi dau seama. M-am uitat și pe reluări, m-am uitat și am văzut că jucătorii de la Gaz Metan nici măcar nu protestau. Chiar nu pot să-mi dau seama!

Cei de la Mediaș se așteptau să fie fault în atac, nu e normal să dai un asemenea penalty. I-am și spus lui Horațiu că nu e normal. De unde până unde ai văzut tu penalty?!”, a spus Teja, la Look Sport. 

Horațiu Feșnic, „centralul” partidei, a dictat penalty la o intervenție a lui Bradley Diallo asupra lui Sergiu Buș. Reluările au arătat însă că fundașul ieșenilor a lovit inițial mingea în duelul cu atacantul medieșenilor.

Câteva minute mai târziu, Feșnic a dictat un nou penalty pentru Gaz Metan, Marius Constantin transformându-l și pe acesta.

Vezi și: 

Poli Iași - Gaz Metan 1-2 // VIDEO Marius Constantin aduce victoria cu o „dublă” » Rezultat uriaș pentru Iordănescu, foarte prost pentru Dinamo! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.