Liga 1

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1 // Victor Pițurcă a prins curaj după victoria cu Voluntari: „Mergem la București să câștigăm cu FCSB!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 decembrie 2019

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1 // Victor Pițurcă, antrenorul Craiovei, a vorbit despre victoria la limită obținută de echipa sa contra celor de la FC Voluntari, scor 2-1 (Cicâldău '74, Bălașa '89 / Papazoglou '54).  

„Mi-a plăcut că am câștigat cele 3 puncte, atât! Nici nu-mi mai trebuie altceva. Am avut nenumărate discuții cu băieții, inclusiv la pauză, le-am spus că trebuie să continuăm să atacăm pentru a marca. Mi-am atenționat jucătorii, au văzut și ei cât de bine a jucat Voluntari în precedentele partide (n.a. cu Viitorul, Astra, Poli Iași). 

M-am bucurat mult pentru Bălașa. A greșit în meciul trecut, iar acum a reușit golul victoriei. Cicâldău a relansat jocul prin acea execuție senzațională. 

Suporterii ne taxează pentru că așteaptă un joc spectaculos. 

În acest moment, Craiova poate câștiga cu orice echipă din campionat. Mergem la București să câștigăm cu FCSB! Sper să avem și noi noroc, așa cum FCSB a avut cu noi în meciul tur (n.a. câștigat de FCSB cu 1-0, după o gafă a lui Pigliacelli)”, a spus Pițurcă, la Look Sport. 

  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Citește AICI cronica partidei Craiova - Voluntari 2-1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.