Liga 1

Ion Țiriac, despre posibilitatea de a se implica la Dinamo: „Ce să investesc?! Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 December 2019

Omul de afaceri Ion Țiriac, 80 de ani, președintele Federației Române de Tenis, a comentat posibilitatea de a investi la clubul de fotbal Dinamo.

„Ce să investesc?! Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal! Fotbalul este numărul 1 în România, ca în toată Europa, şi ar trebui să avem vreo 30 de Hagi şi vreo 25 de Stelea, centre de antrenament. Când o să avem şi noi la fotbal câteva sute de mii de copii practicanţi, putem din nou să visăm la o generaţie de platină.

Eu nu am investit la hochei, ăsta e un mizilic, cum se spune pe româneşte. Mi-a fost mie ruşine de ruşinea mea - totuşi, născându-mă în sport, în hochei, înainte de tenis - că în Bucureşti, dacă mă compar cu Budapesta, cu Sofia, noi nu avem un patinoar, și am făcut eu” a spus Țiriac.

Dinamo - Sepsi 1-2 // „Câinii” au renunțat la luptă » Ionel Dănciulescu: „Nu vom fi în play-off nici în acest an. E strigător la cer!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.