Stranieri

Genk - Waasland-Beveren 4-1 // Ianis Hagi, pasă de gol în Belgia » La două minute după ce a intrat, fiul „Regelui” a contribuit la un gol al campioanei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 decembrie 2019

Genk - Waasland-Beveren // Ianis Hagi (21 de ani) a intrat pe teren în minutul 68 al partidei câștigate de Genk pe teren propriu cu Waasland-Beveren, scor 4-1. Românul a oferit un assist, cu o centrare trimisă din corner. 

Deși intrase bine în partida cu Napoli din Ligă, 0-4, când a avut două ocazii în cele 18 minute pe care le-a petrecut pe teren, Ianis Hagi a fost ignorat de antrenorul Hannes Wolf în disputa cu Waasland-Beveren, penultima clasată din Belgia. Românul a început meciul pe banca de rezerve, postură cu care a ajuns să se familiarizeze la Genk

Fără Ianis în teren, Genk a dominat autoritar, conducând cu 3-0 încă de la pauză după reușitele lui Bongonda, Onuachu și Lucumi.

Hannes Wolf a apelat la serviciile lui Ianis Hagi în minutul 68, iar fiul „Regelui”, intrat în locul lui Joseph Paintsil, a răspuns printr-un asisst oferit la doar două minute după ce a fost trimis în teren. Ianis a centrat din corner, iar Berge a înscris după ce i-a luat fața unui adversar, ducând scorul la 4-0. 

3 goluriși 4 pase decisive a reușit Ianis Hagi la Genk în campionat, în 12 partide

La Genk și-a făcut apariția pe bancă și Vladimir Screciu (19 ani), fostul mijlocaș al Craiovei. Acesta a rămas însă rezervă neutilizată. 

  • Sursă foto: Photo News

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, a rupt tăcerea: „Aşa s-a compromis Ianis Hagi” 

Felice Mazzu (53 de ani), fostul antrenor al lui Genk, a vorbit recent în presa din Belgia despre situația lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist care a fost adus în mandatul lui și care nu a reușit să se impună în primul „11”.  

„Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod s-a compromis”, a declarat Felice Mazzu, în publicația Het Laatste Nieuws.  Detalii, AICI!

Anamaria Prodan, atac la Ianis Hagi: "Nu-i dădeam niciodată tricoul cu numărul 10! Contra a cedat la presiune"

Ionuț Chirilă explică ce îi lipsește lui Ianis Hagi: „Cu asta te naști”

Vezi și: 

ANTWERP - EUPEN 1-0 // Ladislau Boloni is on fire! Echipa românului a urcat pe locul 2 în Belgia, după a patra victorie în cinci meciuri 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.