Stranieri

GENOA - SAMPDORIA 0-1 // VIDEO Ionuț Radu, învins în derby la unicul șut pe poartă » Ce notă i-a dat Gazzetta dello Sport

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 15 decembrie 2019

Genoa a pierdut derby-ul cu Sampdoria, 0-1. Portarul gazdelor, Ionuț Radu, mascat de căpitanul Criscito, a fost învins de Gabbiadini în minutul 85. A luat nota 6 în Gazzetta dello Sport 
 

Sezonul trecut, Ionuț Radu a salvat-o pe Genoa de la retrogradare. Îi va fi și mai greu în 2019-2020. Mult mai greu. Pentru că echipa pare și mai slabă. E deja în zona foarte fierbinte, pe locul 19 (penultimul), cu doar 11 puncte în 16 etape! La patru puncte în spatele Sampdoriei, prima deasupra liniei roșii. 

Sâmbătă, „Luigi Ferraris„ a găzduit cel de-al 101-lea „Derby della Lanterna” din campionat. Unul teribil de slab, fizic, cu prea multe faulturi și prea puțin fotbal. Coregrafie superbă a celor două galerii, fotbal zero. 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului Genoa - Sampdoria

„Să alergi, să lupți și să-ți lovești adversarul nu ajunge” 

„A fost unul dintre cele mai urâte derbyuri disputate vreodată. Să alergi, să lupți și să-ți lovești adversarul nu ajunge. Trebuie să și joci. Nu să faci spectacol, ci să legi trei-patru pase, să ai o posesie mai mare de cinci secunde și să tragi la poartă”, a scris Gazzetta dello Sport. 

Până în minutul 85, Sampodira nu avusese nicio minge pe poartă. Atunci, în sfârșit un albastru a șutat bine. Gabbiadini, de-abia intrat. Și l-a învins pe Radu, mascat de căpitanul Criscito. „Gabbiadini l-a prins pe contre-pied cu un balon plasat la colț. Era dificil de parat”, a conchis Gazzetta, care i-a dat nota 6 goalkeeperului.  

5,5 a fost notaprimită de Ionuț Radu în Corriere dello Sport pentru derbyul cu Sampdoria

7 etapela rând fără victorie are Genoa (4 eșecuri, 3 egaluri), care nu a mai învins din 26 octombrie, de la 3-1 cu Brescia (unicul succes cu Thiago Motta antrenor)

2 șuturipe poartă s-au tras sâmbătă, în meciul de la Genova: unul pentru fiecare echipă

Citește și:

Alarmă la echipa națională! George Pușcaș riscă să rateze barajul cu Islanda dacă se operează

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.