Stranieri

ANTWERP - EUPEN 1-0 // Ladislau Bölöni de record! Prima oară cu 16 puncte din 18: „Nu-mi place să vorbesc de statistici nici când lucrurile merg bine”

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 15 decembrie 2019

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a câștigat meciul cu Eupen, 1-0 și e neînvinsă de 42 de zile în Jupiler League. Serie invincibilă de șase meciuri, cu cinci victorii și un egal, cum nu s-a mai întâmplat în ultimii doi ani și jumătate, cu Loți antrenor

„Antwerp a câștigat, Bölöni a avut încă o dată dreptate”. Aceasta e concluzia cotidianului local Gazet van Antwerpen. Ca formulă de echipă, ca joc, ca rezultat. Antrenorul a cărui demitere părea iminentă la început de noiembrie este acum cel mai în vogă în Belgia. Cel mai apreciat. 

„Nici nu știam de această statistică”

Sâmbătă, Antwerp a continuat seria pozitivă. Al 6-lea meci fără înfrângere din ultimele 42 de zile, a 5-a victorie în această perioadă (mai are un egal, cu Gent), a treia consecutivă. 

Niciodată nu s-a mai întâmplat în ultimii doi ani și jumătate, de când e Loți pe banca echipei flamande, ca Antwerp să câștige 16 puncte din 18. Reușise doar 13 din 15 sezonul trecut, în play-off. Acum, a făcut încă un pas înainte. 

Singurul care nu se entuziasmează este chiar Bölöni. Rămâne sceptic în fața cifrelor. „Nici nu știam de această statistică”, le-a spus tehnicianul jurnaliștilor belgieni. „Sincer, nu-mi place să vorbesc despre statistici nici când lucrurile merg bine. Cu atât mai puțin când merg rău”. 

Seria pozitivă a lui Antwerp 

2-1 cu Bruges (a) 
3-2 cu Gent (a) 
1-1 cu Gent (d) 
1-0 cu Mechelen (a) 
4-0 cu Beveren (d) 
1-0 cu Eupen (a) 
 

„Nu am aruncat niciodată banii pe fereastră la Antwerp. În trei sezoane, clubul a cheltuit între 10 și 12 milioane de euro. Unele grupări cheltuiesc o asemenea sumă pe unul sau doi jucători. Nu și Antwerp„ Loți Bölöni, antrenor Antwerp

Citește și:

VIDEO Scandal la Barcelona după „furtul clasic”: „Arbitrul a văzut, dar nu a vrut să fluiere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.