Handbal

CM DIN JAPONIA // Crina Pintea: „Am fost jignite! Nu accept asta!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 December 2019

Crina Pintea (29 de ani, pivot) a vorbit despre rezultatele obținute de naționala României la Campionatul Mondial de handbal din Japonia și a acuzat mesaje jignitoare primite de la fani.

  • România a terminat pe locul 12 la turneul final din Japonia, după ce a pierdut toate cele 3 meciuri din Grupa Principală: 18-27 cu Rusia, 22-34 cu Suedia și 20-37 cu Japonia

„Nu suntem mulţumite de ce s-a întâmplat. Suntem foarte dezamăgite. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu cu gândul acesta am plecat de acasă. Aveam foarte multe imagini despre cum va fi şi cum o să fie, însă pe parcurs nu a fost aşa.

Ce m-a deranjat a fost că am primit, eu şi colegele mele, mesaje private în care am fost jignite în foarte multe moduri. Eu cred că lumea este liberă să-și exprime părerile, dar nu accept când suntem jignite. Nu cred că meritam să fim jignite în acel mod", a declarat Pintea, la TV Telekom Sport.

Olanda, noua campioană mondială

Olanda e campioană mondială la handbal feminin, după o victorie obținută în ultimele 10 secunde, contra Spaniei, 30-29! Golul decisiv a fost marcat dintr-un 7 metri foarte controversat.

Din păcate pentru iberice, dar și pentru spectatorii neutri, finala a fost decisă de o greșeală a arbitrelor franceze, Charlotte și Julie Bonaventura (Detalii AICI).

VEZI ȘI:

România își știe grupa de la Turneul preolimpic! Întâlnim o echipă pe care am bătut-o de 3 ori în 20 de ani + o vicecampioană olimpică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.