Liga 1

CFR Cluj - Astra // VIDEO Mario Camora, lacrimi în ochi pentru Culio: „Am fost primul care a știut”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 December 2019

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga) a vorbit, vizibil emoționat, despre retragerea lui Emmanuel Culio (36 de ani, mijlocaș ofensiv), în conferința de presă premergătoare duelului cu Astra Giurgiu.

  • CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă luni, 16 decembrie, de la ora 20:00. Partida va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

„Partida cu Astra o să aibă multă emoţie. În primul rând, vrem să trecem pe primul loc şi după aceea, normal, e vorba despre ultima partidă a lui Culio. O să fie greu pentru el, pentru echipă. E un jucător extraordinar, un coleg foarte bun, un profesionist.

Tot timpul am fost o persoană apropiată de Culio, şi în afara fotbalului. Am avut multe momente frumoase împreună, dar eu ştiam decizia lui, cred că am fost primul care a ştiut că se gândea la asta, dar, sincer, nu m-am aşteptat să fie aşa de rapid. Când a vorbit cu mine, acum ceva timp, se gândea să rămână până la finalul sezonului. 

Asta e viaţa, nu suntem pregătiţi pentru astfel de momente. Niciun jucător de fotbal nu cred că e pregătit să ia o decizie foarte grea”, a declarat Camora.

VIDEO / CULIO: „E O DECIZIE FOARTE DIFICILĂ”

Culio a revenit la CFR Cluj în iulie 2017, de la Mallorca. Acesta a contribuit din plin la succesele clujenilor, având în palmares 4 titluri de campion (2008, 2010, 2018 și 2019), două Supercupe ale României și două Cupe.

Argentinianul a rămas în istoria CFR-ului pentru cele două goluri marcate în victoria din Italia, 2-1 cu AS Roma, din 2009, în grupele UEFA Champions League. 

2007este anul în care Culio a debutat la CFR

19 goluriși 37 de pase decisive a reușit Emmanuel Culio pentru CFR Cluj în Liga 1, în 172 de partide

Match Preview CFR Cluj - Astra

VEZI ȘI:

Poli Iași - Gaz Metan 1-2 // VIDEO Marius Constantin aduce victoria cu o „dublă” » Rezultat uriaș pentru Iordănescu, foarte prost pentru Dinamo!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.