Liga 1

Viitorul - FCSB 0-2 // Gheorghe Hagi: „A fost imposibil! Avem mulți jucători pe care nu prea îi vedem”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 decembrie 2019

Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenorul Viitorului, a vorbit după înfrângerea echipei sale împotriva celor de la FCSB, scor 0-2.

„Au fost mai concreți, au avut mai multă personalitate, asta s-a văzut în prima repriză. S-a rupt puțin echilibrul când am luat golul acela din fază fixă. Trebuia să facem cu totul altceva azi. Ca echipă, n-am fost la nivelul nostru cel mai bun.

Asta e, o să facem o analiză și vedem cum mergem înainte. Avem un lot numeros și pe mulți jucători nu prea îi vedem. Mai avem un meci (n.r. cu Mediaș) și vedem ce facem de-acum încolo. Știam că întâlnim o echipă bună la faze fixe, o formație tehnică.

Am încercat în repriza a doua, dar, din păcate, a fost greu și imposibil! Steaua a câștigat meritat. O felicit!”, a declarat Hagi, la TV Digi Sport.

„Din păcate, ăsta a fost jocul de azi. Am făcut 2 greșeli care au făcut diferența. Am încercat să jucăm, să ne creăm ocazii, dar n-am reușit să ne facem fotbalul nostru obișnuit de acasă. Trebuie deja să ne gândim la următorul meci (n.r. cu Mediaș). N-am jucat la fel de bine cum obișnuiam să o facem” - Sebastian Mladen, Viitorul

Match Preview FCSB - CSU Craiova

VEZI ȘI:

Viitorul - FCSB // FOTO Atac înfiorător: Andrei Artean și-a înfipt crampoanele în Dennis Man! Era de „roșu”?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.