Liga 1

VIITORUL - FCSB 0-2 // Narcis Răducan, la GSP Live: „Chiar mă întrebam ce se întâmplă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 December 2019

VIITORUL - FCSB 0-2 // Narcis Răducan, fostul director sportiv al FCSB-ului, a comentat victoria clară reușită de roș-albaștri pe terenul echipei lui Gică Hagi.

„A fost un meci frumos, cu un ritm foarte bun. Am văzut foarte mulți jucători tineri în ambele echipe, ceea ce a generat energie. FCSB a fost net superioară, mult mai eficientă și pragmatică. 

Și Viitorul a avut momente de posesie, dar cei de acolo au jucat cu trac, au părut că au fost depășiți mental încă din primul minut. Treaba asta i-a blocat, iar FCSB a câștigat fără probleme.  Chiar mă gândeam în timpul partidei ce se întâmplă. 

FCSB a fost în același ritm ca în ultimele partide. Ies la rampă jucătorii de talent și priviți că se apropie periculos de liderul CFR. Coman a ieșit în evidență, își depășește foarte bine adversarii și reprezintă o panică pentru apărări ”, a declarat Narcis Răducan, la GSP Live.

„Cred că lui Man îi e greu să se recalibreze după accidentările suferite. Un jucător de cota lui trebuie să aibă mai multe reușite” - Narcis Răducan

Match Preview FCSB - Craiova: 

Citește AICI cronica partidei Viitorul - FCSB 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.