Nationala

Gheorghe Hagi răspunde după dezvăluirile lui Dragomir » Ce s-a întâmplat la „națională” în 2001: „Am intrat în hotel și era ceva care n-avea legătură cu sportul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 decembrie 2019

Gică Hagi (54 de ani), antrenorul Viitorului, a comentat dezvăluirile făcute astăzi de Dumitru Dragomir în privința modului în care „Regele” a fost îndepărtat de Mircea Sandu de pe banca României în 2001. (Detalii AICI

  • CONTEXT: Potrivit lui Dragomir, Hagi și Mircea Sandu s-ar fi certat în Slovenia, în hotel, din niște cauze organizatorice. Mircea Sandu ar fi fost foarte deranjat de reproșurile „Regelui” și s-a răzbunat: ar fi decis să-l demită, indiferent de calificarea României la CM 2002;
  • Naționala României a fost prima echipă antrenată de Gică Hagi. Tricolorii au pierdut calificarea la CM 2002, după o „dublă” cu Slovenia, 1-2 în deplasare, 1-1 acasă. Hagi a plecat de la națională după acele meciuri.

„Au existat în hotel niște lucruri. Când am ajuns eu, acolo era ceva care n-avea legătură cu sportul. Îl respect pe Mircea Sandu, dar atunci am fost nevoit să-i spun că nu se poate întâmpla asta la echipa națională!

Hotelul era plin de băutură și-atunci nu l-am certat pe Mircea Sandu, ci pe Oache (n.r. Ioan Piscanu), care era team-manager. Eu veneam de la un nivel mare și nu puteam să accept”, a declarat Hagi, la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.