Liga 1

VIITORUL - FCSB 0-2 // VIDEO Ciprian Marica, laude pentru Bogdan Vintilă: „FCSB a subordonat Viitorul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 decembrie 2019

VIITORUL - FCSB 0-2 // Fostul internațional Ciprian Marica (34 de ani) a ținut să-l laude pe Bogdan Vintilă, antrenorul roș-albaștrilor, după succesul reușit vicecampioană în deplasare cu Viitorul.

„A fost un meci la discreția roș-albaștrilor, puteau marca de mai multe ori. Mi-a plăcut tactica aleasă de Vintilă, a gândit excelent jocul, cu mingile între linii, cu păstrarea lui Coman foarte sus în repriza secundă. FCSB a fost net superioară adversarei, a subordonat-o pe Viitorul, care n-a contat.

Mă raportez și la valorea individuală a celor de la Viitorul. Sunt mulți jucători tineri. Există o filosofie de joc, dar Hagi trimite în teren fotbaliști de 2001-2002. La o echipă atât de tânără, te aștepți să existe fluctuații de la meci la meci”, a declarat Marica, la GSP Live.

Ulterior, Marica a nominalizat remarcații săi după partida de la Ovidiu: Mi se pare că Florinel Coman are o clasă peste, dar mă așteptam la mai mult de la Man. A fost individualist de multe ori, dar se vede că are calitate. Moruțan poate crește, iar Planic s-a descurcat excelent în apărare. Mi-a plăcut mult Luis Munteanu, puștiul Viitorului, dar și francezul Lyes Houri”. 

Match Preview FCSB - Craiova: 

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat” 

VIITORUL - FCSB 0-2 // Narcis Răducan, la GSP Live: „Chiar mă întrebam ce se întâmplă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.