Liga 1

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Cătălin Striblea, tulburat de atitudinea jucătorilor lui Hagi: „S-a întâmplat un fenomen ciudat. E o dovadă de neputință!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 decembrie 2019

Viitorul- FCSB 0-2 // Jurnalistul Cătălin Striblea, realizator la Digi FM, a fost invitat duminică seara în studioul GSP Live, unde a analizat alături de Costin Ștucan și tehnicianul Ciprian Panait partida Viitorul- FCSB 0-2. 

Striblea a remarcat jocul modest al echipei lui Gică Hagi și lipsa de reacție manifestată de fotbaliștii „Regelui” în fața jocului de pase al celor de la FCSB.  

„La jumătatea reprizei a doua, s-a întâmplat un fenomen ciudat: nimeni de la Viitorul nu ataca mingea. Nu înțelegeam de ce ăia în roșu pasează fără să-i atace nimeni. Ăsta n-a fost blat, e o dovadă de neputință. E ceva în neregulă cu băieții ăia pe teren. E ceva greșit cu ei, n-au alergat în seara asta, n-au avut ce le trebuie pentru un meci de fotbal.  

(...)Viitorul va lua bătaie si de la Mediaș dacă merge pe linia asta. (...) Atitudinea lor e chiar îngrijorătoare, iar Edi Iordănescu va specula asta. Oamenii ăștia n-au atacat mingea vreme de 15 minute, am numărat noi. Nu au atacat mingea, pur și simplu s-au oprit din jucat”, a spus Striblea, la GSP Live. 

„Lui Hagi i-au lipsit oameni mai experimentați, precum Țîru, Eric de Oliveira sau Achim, care ar fi gestionat altfel situația. Viitorul se bazează pe o echipă tânără și pe o bancă scurtă” - Cătalin Striblea 

3a fost nota primită de fundașii centrali Ghiță și Mladen. „Lateralii” Boboc și De Nooijer au încasat nota 4 din partea Gazetei

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.