Liga 1

VIITORUL - FCSB 0-2 // Cristi Manea are zilele numărate la FCSB: „Are probleme personale. Probabil că va pleca înapoi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 decembrie 2019

Cristi Manea (22 de ani) continuă să fie rezerva lui Valentin Crețu (30 de ani) la FCSB, iar aventura acestuia la vicecampioana României are șanse mici să mai continue și din vară. 

Împrumutat de la Apollon Limassol în această vară, Manea n-a reușit să se impună și a ajuns rezerva lui Valentin Crețu. Mai mult, dublul campion cu CFR Cluj a pierdut și contactul cu prima reprezentativă.  

În această dimineață, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, a condamnat la GSP Live atitudinea lui Cristi Manea, recunoscând că fotbalistul are șanse minime să mai continue la FCSB și în sezonul viitor, când împrumutul de la formația cipriotă va expira.

„Nu știu dacă Manea e o problemă a fotbalului românesc. Mai degrabă el are probleme personale. 

A fost o speranță a fotbalului românesc, dar la ultimul meci în care a jucat (n.r - cu Poli Iași, 2-1) s-a văzut diferența de atitudine și de încredere față de Crețu. Probabil că Manea va pleca înapoi de unde a fost împrumutat”, a afirmat Helmuth Duckadam, la GSP Live

4meciuri a prins Cristi Manea la FCSB din momentul venirii sale la echipa lui Becali

Match Preview FCSB - Craiova: 

VIDEO // Valentin Crețu, fotbalistul care l-a „aruncat” pe Cristi Manea pe bancă, vrea mai mult: „Mai am un singur vis, să ajung la națională!”

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // Helmuth Duckadam, declarații tari la GSP Live: „Suntem favoriți la titlu. Dacă jucăm la fel, nu vom avea probleme cu nimeni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.