Diverse

VIDEO Cum arată la 37 de ani Mike Temwanjera, jucătorul despre care Porumboiu spunea că „e la a treia dantură”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 decembrie 2019

Mike Temwanjera (37 de ani), fostul atacant al celor de la FC Vaslui, între 2007 și 2014, a revenit în România pentru a participa la un turneu caritabil. 

„E foarte frumos. Mă aşteptam să fie aşa. Am jucat mult la Vaslui şi mi-am dat sufletul pentru această echipă. Nu e o surpriză pentru mine, e un lucru frumos să văd atâția oameni la Sală. Vasluienii nici nu au cum să mă uite pe mine, un jucător care a evoluat până la ultima suflare. Aşa că Vaslui rămâne sufletul meu. Chiar am dat echipei mele de juniori numele de Vaslui. 

FC Vaslui înseamnă o familie. Practic, e ca şi cum ar fi familia mea. Pe amândouă le pun pe acelaşi loc. Acum sunt la academie, unde cresc jucători ca să-i pot vinde. Visul meu e să aduc 3-4 jucători când Vasluiul va avea din nou echipă în Liga 3”, a declarat Temwanjera, conform TV Telekom Sport.  

Porumboiu în 2013: „Eu și Mike suntem din aceeași generație, el e la a treia dantură” :))

Adrian Porumboiu, fostul patron al Vasluiului, glumea în 2013 pe seama lui Mike Temwanjera, despre care insinua că nu ar avea vârsta pe care o scrie în buletin:

„Temwanjera e mai bătrîn decât Gabi, dar Mike e un tip admirabil. Cred că Mike e deja la a treia dantură, asta apropo de cai de rasă. E jucătorul care a dat tot şi mai mult decît putea să dea dintre toţi jucătorii care au trecut pe la Vaslui. Noi ne permitem glume, pentru că sîntem din aceeaşi generaţie", a spus Adrian Porumboiu, conform Mediafax.

Mike Temwanjera a evoluat pentru FC Vaslui între 2007 și 2014, perioadă în care a reușit 39 de goluri în 174 de partide. 

Jucătorul din Zimbabwe a rămas în memoria fanilor pentru o declarație a finanțatorului Adrian Porumboiu, care afirma: „Nu cred că vârsta e o problemă. Mike Temwanjera cred că e mai bătrân ca mine şi dă tot ce are pe teren. Cred că Mike e deja la treia dantură, asta apropo de cai de rasă. Noi ne permitem să glumim, fiindcă suntem din aceeaşi generaţie”.

În prezent, Vasluiul nu mai are echipă în primele 3 ligi ale României. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Vă era dor de ea? Zuzana Kollarova și Adam Nemec trăiesc o viață de vis după ce s-au căsătorit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.