Liga 3

GALERIE FOTO Adrian Mititelu a virat banii! Finanțatorul oltenilor și-a plătit amenzile și a urcat dovezile pe Facebook + actele FIFA care ar dovedi că actualul club e urmașul Științei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 decembrie 2019

Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, a publicat astăzi pe Facebook actele prin care FIFA lasă de înțeles că echipa olteană din Liga 3 este continuatoarea echipei dezafiliate în 2011.

  • CONTEXT: Comisia de Disciplină din cadrul FIFA a obligat FC U Craiova 1948 la plata a 80.000 de dolari drept salarii restante în cazul australianului Josh Mitchell (35 de ani), amendând echipa din Bănie cu 5000 de franci elvețieni. Decizia nu a fost atacată cu recurs și a devenit definitivă și executorie! CAZUL EXPLICAT PE LARG, AICI!

Încă de la primirea veștii, Mititelu a „îmbrățișat” fără remușcări sancțiunea primită de la FIFA. Motivul? Amenda o vizează pe actuala FC U Craiova 1948 pentru abateri săvârșite în perioada fostei FC Universitatea, dezafiliată în 2011! Așadar, Mititelu jubilează pentru că, prin această decizie, se poate înțelege și că FIFA susține că echipa din Liga 3 e urmașa Științei!

Înștiințarea formulată de FIFA: 

Tot în cursul zilei de azi, Mititelu a făcut publică dovada plății celor 5.000 de franci elvețieni pe care trebuie să-i achite celor de la FIFA, dar și plata restanțelor salariale către „cangurul” Josh Mitchell (80.000 de dolari).

Plata restanțelor salariale către Mitchell: 

Plata amenzii primite de la FIFA:

Vezi și: 

Cea mai dulce pedeapsă! Mititelu a acceptat o amendă-record de la FIFA pentru a dovedi că actuala FC U Craiova e continuatoarea echipei dezafiliate în 2011

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.