Liga 1

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // VIDEO Ioan Niculae s-a enervat la GSP Live când a fost întrebat de salariile restante: „Iar începeți cu prostiile” + Critici dure pentru Istvan Kovacs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 December 2019

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a fost foarte vehement la finalul partidei pierdute pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, și a dat vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru eșec. 

Pe finalul intervenției de la GSP Live, omul de afaceri s-a enervat și a închis telefonul când a fost întrebat de salariile neplătite de la echipă.

„Istvan Kovacs are o dușmănie aparte pe Astra. Amintiți-vă și de meciurile din trecut. E o ură pe care nu o înțeleg. Probabil e împotriva mea, împotriva clubului, nu știu. De câte ori ne-a arbitrat cu CFR, niciodată n-am terminat cu toți jucătorii pe teren.  

Ne așteptam la mai mult de la Budescu, dar e și el om. Budescu știa de la începutul meciului ce ne va face Kovacs. S-a enervat când a văzut ce ne face arbitrul”, a declarat Ioan Niculae la GSP Live.

Întrebat dacă jucătorii sunt plătiți la zi, Ioan Niculae s-a enervat și a închis telefonul după câteva cuvinte: „Iar începeți cu prostiile. Jucătorii sunt plătiți până în luna octombrie”.

Vezi și:

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // Culio nu renunță complet la fotbal: „Voi juca în Argentina, apoi mă voi alătura staff-ului lui Dan Petrescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.