Ideile Gazetei

GALA GSP 2019 // VIDEO EXCLUSIV Mesajul special al lui Mihai Neșu: „Fiți alături de mine și credeți în minuni!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 decembrie 2019

Fostul internațional Mihai Neșu (36 de ani) a ținut să transmită un mesaj special la Gala GSP 2019. 

  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și este în direct, de la ora 19:00, pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1. Rămâi pe GSP.RO pe tot parcursul zilei pentru a afla cine au fost cei mai valoroși jucători ai anului, reacții din lumea fotbalului și multe alte surprize!
  • La fel ca în anii precedenți, câștigătorii anchetei GSP au fost stabiliți după un vot la care au participat 5 categorii: cititori, jurnaliști, jucători, antrenori și oficiali

„Mă bucur să știu că în sală sunt atâția oameni valoroși, oameni pe care îi apreciez și pe care îi urmăresc și îi susțin cu un gând bun de la distanță. Felicitări celor care sunt premiați în seara asta la Gala Gazetei și mult succes tuturor în competițiile care urmează!

Va fi pentru mine anul în care, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi realiza un obiectiv important: construirea complexului de recuperare caritabil «Sfântu Nectarie» din Oradea, unde sute de copii cu dizabilități vor putea fi tratați și îndrumați să aibă o copilărie mai blândă și un viitor mai bun. Fiți alături de mine și credeți în minuni!

Trimiteți mesajul «Cred» prin SMS la numărul 8844 pentru a dona 2 euro pe lună”, au fost cuvintele lui Neșu.

Urmărește AICI liveVIDEO Gala GSP!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.